.tag cik na.

Posted by azack On Saturday, November 20, 2010 3 orang turut merapu

benda yg paling pnting dalam hidup korang
buat masa ni mungkin kunci bilik. sebabnya da dua kali tertinggal kunci dalam bilik yang terkunci. eh! pening tak? huhu. kunci spare kat bilik kunci pun takde. susah nak cari orang yang boleh bukak bilik kalau terkunci.

benda terakhir yg dibeli guna duit korang
makan tengahari tadi kot.

dimanakah tmpat korg akan melangsungkn perkahwinan korg dan temanya
of course rumah sendiri. nak buat dekat hotel mahal bai. bazir je. tema putih. biar tetamu confuse yang diaorang datang tu majlis kahwin atau majlis orang mati. ahaha~

adakah korg sedang bercinta skrg nie
tak pasti. mungkin baru lepas putus cinta.

berapa lama korg akan mncintai kekasih korg
sampai aku boleh basuh, sental dan clorox dia dari hati aku. mustahil kan? so sampai bila-bila kot aku akan cintakan dia.

dimanakah korg salu jumpa kekasih korg
kawasan sekitar johor bahru sahaja.

novel/buku/majalah terakhir yg korg beli
komik baru. 2 biji. hertambah sudah koleksi komik dekat rumah. huhu.

apakah nama penuh korg
atiqah binti zamani. seperti tertera di ic.

antara mak dan ayah, mana korg lebih mesra
emak kot. tapi sebenarnya aku tak pandai nak mesra-mesrakan diri dengan mereka.

namakn org yg btul2 korg nk jumpa dalam hidup korg
Rasulullah. aku tak main-mainla.

adakah korg basuh baju korg sndiri..
mestila. tapi dibantu oleh cik washing machine.

dimanakah tmpat yg btul2 korg nk pegi..
syurga. semoga aku boleh dan layak untuk sampai dekat sana.

pilih salah satu, peluk atau cium
nak pelukla. sebab peluk boleh hangatkan perasaan and boleh share perasaan dengan orang lain. huhu. pelik tak jawapan macam ni?

beritahu 3 benda tntg org yg tag korg
dia tengah tunggu masa nak kahwin. kot. ahaha~ dia lebih rajin dari aku. and dia tinggal dekat ktdi.

5 benda yg plg disayangi dalam hidup anda
komik-komik aku. brooch yang sekotak tu. tudung-tudung aku. eh! tak cukup 5 pulak. boleh ke?

lagu yg paling anda suka dgr dan salu dgr
buat masa ni mungkin menyesal from 6ixth sense.

bila tarikh lahir dan kat mana korg smbut tahun lepas
4 julai 1989. tahun lepas sambut dekat rumah. ibu masakkan soto. sedap and sangat terharu dengan beliau.

5 rakan blogger yg anda nk tag
azza
ainul
kak tee
kano
zara


thanks for reading!!

3 orang turut merapu:

ciK na..... said...

az....
memandai ja ckp ak nk tgu masa kawen ye...
lama ag la...
tp lau ko doakan awal pe salah nye...haha

~anchor~ said...

tenkiu 4 d tag!
bile mak ko nk masakkn soto tok aku lak???
hehehe

azack said...

cik na: hehe..kau kawenla dlu b4 aku..huhu
za: nk soto dtg umh ye..

Post a Comment

bagi respon