.ini baru betul 25.

Posted by azack On Thursday, November 11, 2010 4 orang turut merapu


1. orang panggil aku azack.
2. azack stands for atiqah zamani. ramai yang tanya ni.
3. aku makan tiap-tiap masa. serius. tak tipu.
4. ajib panggil aku doraemon sebab aku gemuk. tak kisah.
5. aku suka gelak kuat-kuat.
6. aku tak suka orang sendawa kuat-kuat. tak sopan.
7. white is my color.
8. suka benda yang colorful jugak.
9. tak suka makan kek. tapi teringin nak belajar buat kek.
10. suka komik. tak suka novel.
11. air epal suka. buah epal tak suka.
12. laici sedap. tembikai pun sedap.
13. suka menulis dari menaip. tapi tak suka tulis jawapan exam.
14. tulis huruf sebiji-sebiji.
15. ais krim lebih sejuk lebih sedap. eh! memangla kan.
16. suka duit. mata duitan je senang cerita.
17. suka fizik dari biologi. biologi tak best!
18. rajin tidur dan membuang masa.
19. cepat bosan dengan handset sedia ada. kalau boleh nak tukar tiap-tiap bulan.
20. tak banyak cakap dengan orang yang baru kenal. segan.
21. nak exam lagi 2 3 hari. tapi sempat jawab tag orang.
22. obses terhadap dean list dan first class.
23. umur 23 nanti aku grad. insyaAllah.
24. bukan umur 24 aku kahwin.
25. 25 januari adala birthday senior yang aku minat.

ambik kau. ni baru betul 25. za. aku da tunaikan tanggungjawab. jadi aku mahu tag mereka



thanks for reading!!

4 orang turut merapu:

~anchor~ said...

ehe.segan i.
yela, tade sape nak pngil ak doraemon ke hello kitty ke.
keh3
'bukan umur 24 aku kahwin.'
da tu bile?

aKu.Bukan.kaMu said...

t free aku wt ye..huhuhu..pening2 lalat bace ac nih!!

azack said...

za:blom thu lg..tp yg psti sblm kaula..huhu..
tiny:aku pn sme..sbb tu bt ni..

iela_fadila alias said...

az,ak pun bwu nak buat,hehe
aritu malas na pk ag..
stdy ngok ngek.huhu

Post a Comment

bagi respon