im alone again

Posted by azack On Friday, January 14, 2011 1 orang turut merapu

turun dari moto dengan senyuman lebar. sambil mata tengok-tengok tingkap bilik dari bawah. lepas tu jalan naik tangga dengan excited melampau. fikir-fikir dalam hati. seronok da ada roomate. azam balik kelas mahu beramah mesra dengan roomate. hee. (^_^)

tapi sampai depan pintu balik rasa lain macam. tengok selipar toilet da tersadai dekat depan pintu bilik depan. tengok selipar toilet roomate pun takde. tengok pulak kasut-kasut dekat rak. tinggal kasut aku je yang tersadai dekat rak 3 tingkat tu. eh? dont tell me..... cepat-cepat pulas tombol pintu. kunci. oh no.....

pintu bilik terbuka. katil sebelah kosong tak bercadar yang menyapa mata aku. OMG. im alone again. cepat-cepat tengok phone atas meja. 1 message received.

Kak Da da pndh bilik da. aras yg sma. 30**

sedih. finally im alone again this whole sem. da tak boleh tidur tutup semua lampu lagi. pasal aku penakut. sebelum ni dia ada jugak mention aku yang dia tengah tunggu jawapan pejabat untuk tukar bilik single. aku ingat tak jadi sebab balik dari rumah hari selasa dia still ada lagi dekat bilik. tiba-tiba esoknya da kosong da katil sebelah tu. sedih. pergi tak say goodbye ke apa. just hantar mesej dekat phone yang tersadai atas meja. sedih. im alone again.


thanks for reading!!

*nota kaki rapu-sekejap je sedih pun. da biasa duduk sorang. hee.

1 orang turut merapu:

Miss Yop.. said...

ala azack...relax la...

azack jom nek gunung arong jom....

Post a Comment

bagi respon