gunung pulai lagi

Posted by azack On Monday, January 17, 2011 3 orang turut merapu

semalam aku and ex-schoolmate mandi air terjun. best bai. air sejuk. pulak tu baru lepas hujan. memang gigil badan masuk dalam air. yang bertanggungjawab plan mandi-manda ni dayah. si driver van J** *8** yang selalu aku nampak atas jalan raya UTM ni. dia rancang pergi lepas zohor. aku pelik gak. apasal minah ni rancang mandi petang. dala petang selalu hujan. sampai dekat sana baru aku faham. kalau pergi pagi lagi ramai orang. susah nak dapat tempat mandi. ingat nak mandi sampai gunung pulai tu tutup. tapi ada pulak orang-orang yang perangai macam haram menyebabkan keinginan mandi-manda dengan buas terbantut. ceh! spoil. anyway layanla gambar-gambar yang sempat snap semalam.


sebelum mandi makan dulu. ye! memang pipi aku nampak besar. aku tengah kemam sandwich masa snap gambar ni. si baju hijau kak tee. si baju biru lin.

tu dia! mahu terjun? silakan.
yang berspeck tu dayah. si baju merah tu zati. kawan dayah.
aku baru masuk air. pasal tu baju tak berapa basah. dayah tu tengah massage + menggigil.
aku pulak nak massage. tapi. wth aku pakai speck masa mandi. pakai speck sekalipun takkan nampak batu dalam air.
aku nak buat gaya ala-ala pelakon mv big bang. farewell tajuk lagunya. tapi apakah? damn sungguh gaya aku.
tu jela yang dapat diupload. jenuh aku tunggu satu-satu gambar diupload. sekarang broadband dah berperangai beruk balik. tak larat dah nak layan berjam-jam tunggu upload gambar. kepada cik azza. sila jeles dengan kami. tula. siapa suruh kau pergi talk. hehe.


thanks for reading!!

3 orang turut merapu:

~anchor~ said...

agak busuk dan keji ayat akhir ko...
mmg xjd cm lee dong gun pon gaya ko. haha
nex tym wat lg eh! ak nk join!

azack said...

best ke talk kau za?
mndi mnda lg best..
ngeh3..

Farahlia said...

peh, wujud lg bju form ko ek.heheheh

Post a Comment

bagi respon