14.10.12

Posted by azack On Tuesday, October 16, 2012 3 orang turut merapu

bila tengok dekat facebook je bersepah-sepah orang post pasal konvo. especially course mate aku. 14.10.12 hari tu aku and course mate da oficially graduated dari UTM sanjungan bangsa. hari tu kami da selamat berkonvo. rasa bangga and happy sangat-sangat tak payah ceritala. selama 4 tahun belajar dekat UTM akhirnya selamat juga kami berkonvo. dan sekarang kami sudah secara rasminya menjadi alumni UTM.

masa mula-mula nak naik pentas tu memang nervousla kan. macam-macam kitorang fikir. takut tersadung tanggala. takut terpijak jubahla. takut jatuh depan VIPla. takut gambar tak cantikla. macam-macamla. tapi bila nama da kena sebut ALHAMDULILLAH sebab dapat berjalan naik dan turun pentas dengan jayanya. hidung memang kembang kuncupla bila naik pentas. banggala kononnya. kih3.

ok. kita tengok gambar jela. malas nak cerita panjang-panjang.


sayang ibu ayah!

baru lepas nangis. hodoh!

beloved family

ni mak angkat saya. masa kecik-kecik dia yang jaga


dapat jugak pingat tu

with another atiqah

kawan-kawan masa praktikal. korang best!


ni keluarga angkat. masa kecik-kecik selalu main sama-sama

my super women!

mengharap seseorang...

terima kasih yang memberi bunga

haa.. cukupla gambar ni. ni pun da terpusing-pusing. tak reti aku nak betulkan macam mana. sungguh aku memang bodoh teknologi. kah3.

kepada ibu dengan ayah terima kasih sebab besarkan orang selama ni. kejayaan orang ni hadiah untuk ibu dengan ayah. semoga ibu dengan ayah bangga dengan orang dan takkan berhenti doakan kejayaan orang lagi lepas ni. love both of you soooooo much!

kepada kawan-kawan yang sama-sama berkonvo tahniah. akhirnya kita berjaya jugak habiskan 4 tahun yang penuh cabaran ni. UTM memang banyak mengajar kita erti kehidupan. semoga kita akan terus berjaya lepas ni. jangan berhanti berusaha dapatkan yang terbaik. and last but not least hope that our friendship last forever! INSYAALLAH.


thanks for reading!!

*nota kaki rapu-gambar terpusing-pusing. tak boleh nak adjust da. maaf.

3 orang turut merapu:

~anchor~ said...

azack!!!
congratulations!!!!

Zara Ninomiya said...

alhamdulillah,congratz AZ!
selamat mengejar keredhaan Allah di alam kerjaya pula =D

azack said...

thanks azza n zara..
doakan aku dpt kje cpt2..huhu..

Post a Comment

bagi respon