eh! tak boleh?

Posted by azack On Sunday, February 27, 2011 2 orang turut merapu

aku bangun awal pagi ni. semangat gila nak buat psm. tapi akhirnya terstuck dekat blog ni. kenapa eh orang yang ada blog automatik je hobi dia blogwalking? ni pakej kalau buat blog eh?

ok. bukan hobi yang aku nak cerita. nak cerita ni tadi aku semangatla kan nak baca blog sorang minah ni. aku da follow da minah ni. aku rasa blog dia best untuk dibaca. entri sempoi. da sebulan jugakla aku follow blog dia. aku pun klikla. tapi permission denied. lebih kurang macam nila dia tulis.

"It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation."

apahal lak ni? minah ni tiba-tiba je kena mintak permission nak baca blog di. dulu ok je. tiba-tiba je rasa geram. orang lain punya hal. aku yang kena. kan da dia hilang sorang follower tegar.

korang penah ke jadi macam ni? aku ni bak kata mak aku memang bodoh piang pasal blog ni. taip entri je aku pandai. lain-lain hal zero. so sesape boleh tolong explain dekat aku biar hati aku ni tak fikir bukan-bukan?


thanks for reading!!

*nota kaki rapu-malasla nak follow minah ni lagi. kecewa~

2 orang turut merapu:

aKu.Bukan.kaMu said...

kadang2 org tu nk edit entry lame2 blog die..so die stop jap bg org bace...
x pn die mmg x nk org yg die x knl bace blog die..hak peribadi..besela..kne phm..huhuuhu..=)..

~anchor~ said...

ye mmg frust klu jd gtu...

Post a Comment

bagi respon